МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ КЛАСИЧНОГО ТАНЦЮ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ХОРЕОГРАФА - Сивоконь, Юрій Михайлович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті представлений аналіз методики викладання класичного танцю як системоутворюючого знання в процесі навчання студентів-хореографів у вищих навчальних педагогічних закладах. Основна методологічна установка дослідження – уявлення сучасної практики хореографічної освіти і навчання класичного танцю як системи, в якій всі елементи обумовлені і підпорядковані виконавським та педагогічним завданням.