ЗМІСТОВО-ПРОЦЕСУАЛЬНА СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ ПРАВОВОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПРАВОВОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ МЕДИЦИНИ - Шульга, Наталія Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У дослідженні проаналізовано важливі аспекти формування висококваліфікованих медичних спеціалістів шляхом вивчення змістовно-процесуальної компоненти формування правової культури та правосвідомості майбутніх магістрів медицини. Визначено організаційно-методичні засади змістово-процесуальної складової.