АКТИВІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ: ПСИХОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Семакова, Тетяна Олексіївна; Бойко, Любов Михайлівна; Васеньова, Юлія Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуті психологічні особливості студентів, які навчаються на І-ІІ курсах закладів вищої і фахової передвищої освіти, визначені методи і прийоми активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі вивчення ними дисциплін загальної і професійної підготовки.