ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ - Ключник, Інна Геннадіївна; Ізюмченко, Людмила Володимирівна; Гаєвський, Микола Вікторович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
При вивченні математики розглядаються задачі, для розв’язання яких потрібно не лише знання шкільної програми, а й творче застосування цих знань, зокрема при розв’язуванні нерівностей з параметром. Розв’язування таких задач сприяє інтелектуальному розвитку, розвитку логічного мислення та є гарним матеріалом для відпрацювання навиків.