ПРОБЛЕМАТИКА ВІЛЬНОГО ЧАСУ В ЕПОХУ COVID-19 - Кемпіньска, Уршуля (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Вільний час – це філософське поняття, воно має свій фізичний зміст, але це також культурна категорія. У сучасному суспільстві його також аналізують як споживчий товар. У березні 2020 року через поширення вірусу Covid-19 керівники багатьох країн вжили радикальних заходів, видавши накази залишатися вдома та працювати віддалено. Школи, коледжі та деякі робочі місця були закриті. Реакція уряду на пандемію COVID-19 наклала безпрецедентні обмеження на соціальну взаємодію. Соціальна ізоляція показала, що багато людей не можуть організувати проводення вільного часу.