ФОРМУВАННЯ У ФАХІВЦІВ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА ЦІННІСНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ПРАЦІ ТА СВІТОСПРИЙНЯТТЯ - Кучай, Тетяна Петрівна; Кучай, Олександр Володимирович; Рокосовик, Наталія Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано особливості формування у фахівців лісового господарства ціннісного ставлення до праці та світосприйняття, що включає в себе ставлення студентів до праці як однієї з важливих життєвих потреб, почуття задоволеності працею і наявності сукупності найважливіших моральних якостей, що визначають ставлення до трудової діяльності в цілому.