ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКОНОДАВЧОЇ БАЗИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЄВРОПИ У СФЕРІ ОХОРОНИ ПРАЦІ - Левченко, Інна Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті висвітлені питання, пов’язані з етапами становлення та розвитку законодавчих процесів у сфері охорони праці в європейських країнах. Зроблено порівняльний аналіз нормативно-правової бази України із країнами ЄС, зокрема, Німеччини, Франції, Швеції, Швейцарії, Португалії, Латвії, Фінляндії, Іспанії, Естонії.