ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОМИЛОК УЧНІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ТЕМИ «МНОГОЧЛЕНИ» - Благодир, Людмила Андріївна; Колмакова, Віра Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Помилки учнів закладів загальної середньої освіти у процесі вивчення математики є важко переборною перешкодою до успішного засвоєння навчального матеріалу. Ми пропонуємо акцентувати увагу на превентивній діяльності з попередження та недопущення таких помилок. У статті розглянуто методичні особливості роботи з попередження типових помилок учнів у процесі вивчення алгебри, зокрема, під час вивчення теми «Многочлени».