САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОЇ САМОСТІЙНОСТІ СТУДЕНТІВ - Бойко, Любов Михайлівна; Семакова, Тетяна Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкривається сутність поняття пізнавальної самостійності та визначаються деякі можливості самостійної навчальної роботи з англійської мови в процесі формування пізнавальної самостійності студентів у закладах вищої освіти.