ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ В ПЕРІОД ЕПІДЕМІОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ - Донченко, Світлана Вікторівна; Найдьонова, Галина Георгіївна; Омельченко, Ганна Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У пропонованій статті проаналізовано проблеми, які виникли під час переведення роботи навчальних закладів в режим вимушеного дистанційного навчання у зв’язку з введенням в країні епідеміологічних заходів пов’язаних з розповсюдженням COVID-19 та розглянуто особливості організації освітнього процесу в таких умовах. Запропоновано вирішення актуального завдання щодо підвищення якості надання освітніх послуг в умовах дистанційної форми навчання проводити з застосуванням системного підходу до створення комплексного забезпечення за аналогією до ефективно організованих промислових систем.