ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ ВІДЕОЛЕКЦІЙ TED TALKS ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ - Запотічна, Роксолана Андріївна; Романюк, Ольга Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто можливості та інструментарії використання відеоматеріалів лекцій TED Talks у процесі навчання здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей англійської мови. Підкреслено їхню корисність для здобувачів вищої освіти у процесі покращення навичок читання, говоріння, аудіювання, уміння публічно виступати та робити презентації, підвищення внутрішньої мотивації до вивчення іноземної мови професійного спрямування, а також для викладачів у процесі формування навчально-методичних матеріалів.