ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ ТА ТЕХНІКИ ТАНЦЮ ЕТНОКОНТЕМПОРАРІ В ПРОЦЕСІ ОВОЛОДІННЯ КУРСОМ «ХОРЕОЛОГІЯ» - Лиманська, Ольга Вікторівна; Барабаш, Ольга Володимирівна; Редько, Каріне Вагаршаківна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті з’ясовано, що широкий спектр технік etnocontemporary dance дає можливість танцівнику та балетмейстеру розширити особливості власного тіла, розкрити межі для розвитку своїх здібностей та потенціалу. В рамках оволодіння курсом «Хореологія» майбутні хореографи вчаться використовувати художні принципи та техніки etnocontemporary стилю разом із сучасними технологіями і на цій основі створювати унікальні хореографічні композиції.