ПОЄДНАННЯ ТРАДИЦІЙНИХ ТА ІННОВАЦІЙНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ МЕТОДІВ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ СПАДЩИНИ НАРОДНО-СЦЕНІЧНОГО ТАНЦЮ - Мурована, Ірина Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються актуальні питання професійної підготовки майбутніх педагогів-виконавців у галузі хореографічного мистецтва. Визначено традиційні та інноваційні методи навчання під час освоєння зразків хореографічної спадщини народно-сценічного танцю в університеті, а також способи їх збереження та розвитку.