СПОСОБИ ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» - Ранюк, Оксана Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкрито сутність та зміст поняття «мотивація» з урахуванням традиційних та інноваційних тенденцій у системі вищої освіти України. Описано основні способи підвищення мотивації, серед яких виокремлено формування позитивних настанов та внутрішніх мотивів у процесі навчання польської мови, створення комунікативного середовища, використання інтерактивних методів навчання, використання інформаційно-комунікативних технологій.