ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Стрілець-Бабенко, Олена Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються проблеми професійної адаптації як процесу та результатів становлення індивіда; становлення компетенції як інтегральної здатності вирішувати конкретні проблеми; визначаються критерії та показники, що відображають відповідність професійно-особистісного розвитку вимогам професії.