ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ КОМПЕТЕНТНІСНОЇ ПІДГОТОВКИ ДОСЛІДНИЦТВА У БАКАЛАВРІВ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА - Хрик, Василь Михайлович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У результаті аналізу наукових і методичних джерел нами було виявлено деякі протиріччя між нинішньою моделлю формування дослідництва у бакалаврів сільського господарства і вимогами, що ставляться до сучасного освітнього процесу. Розгляд цього питання з точки зору компетентнісного підходу, на нашу думку, може вирішити виявлені протиріччя. Для цього нами було розроблено компетентнісну модель формування дослідництва у бакалаврів лісового господарства.