ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО НЕПЕРЕРВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ АНЕСТЕЗІОЛОГІВ-РЕАНІМАТОЛОГІВ В КРАЇНАХ ПІВНІЧНОЇ АМЕРИКИ - Чабанович, Надія Богданівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Неперервна професійна підготовка лікарів анестезіологів-реаніматологів країн Північної Америки є комплексною єдністю, складові якої перебувають у взаємозв’язку і взаємодії. Узагальнення системного, компетентнісного, особистісного, андрагогічного підходів дозволяє виявити і охарактеризувати основні напрями, тенденції розвитку змісту професійної підготовки лікарів анестезіологів-реаніматологів в системі неперервної освіти в країнах Північної Америки.