ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЄКТНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ В ІНКЛЮЗИВНОМУ ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Греба, Ілдіко Золтанівна; Вайнтраух, Естер Йосипівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядається проблема необхідності перегляду методів та технологій освітнього процесу початкових класів з інклюзивною формою навчання. Теоретично обґрунтовується доцільність використання проєктного навчання та важливість його реалізації в інклюзивному освітньому середовищі.