ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Ніколенко, Людмила Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті аналізуються наукові праці відомих вчених різних галузей науки з досліджуваної проблеми. З’ясовано, що професійна культура ґрунтується на загальнолюдських і художніх цінностях, національних традиціях, досвіді, особливостях розвитку художньої культури, охоплює динамічну систему педагогічних цінностей, творчих способів діяльності і особистих досягнень викладача музичного мистецтва.