АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА У ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТІ - Зінченко, Андрій Леонідович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті досліджується роль соціального партнерства у процесі реформування фахової передвищої освіти в Україні. У роботі аналізуються актуальні проблеми й перспективи розвитку соціального партнерства між закладами фахової передвищої освіти та підприємствами.