НАПРЯМКИ РЕФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ УЧИТЕЛІВ В КИТАЇ - Ісакова, Єлизавета Павлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
В умовах сучасних глобалізаційних процесів та науково-технічного прогресу реформування освітніх систем з метою забезпечення ефективного людського потенціалу стало пріоритетним напрямком розвитку багатьох світових країн. В статті аналізуються основні реформаційні процеси, які відбуваються в системі сучасної педагогічної освіти Китаю, з точки зору ефективності їх запровадження і результативності.