СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Капітан, Тетяна Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті розглянуто сутність поняття «професійна компетентність педагога»; обґрунтовано важливий складник формування професійної компетентності сучасного вчителя іноземних мов; окреслено особливості професійного спілкування, види компетенцій, зміст професійної педагогічної компетентності, професійно-педагогічні цілі викладання іноземних мов, спеціальні компетенції.