ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОЇ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ДО САМОМОНІТОРИНГУ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ З МЕТОЮ САМОВДОСКОНАЛЕННЯ - Осередчук, Ольга Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
Обґрунтована необхідність формування позитивної мотивації студентів до самомоніторингу навчальних досягнень з метою самовдосконалення. Виокремлено компоненти оцінювання освітніх досягнень і постійного моніторингового контролю, що сприяють розвитку професійного самовдосконалення фахівців. Ефективний вплив мотивації на професійне самовдосконалення студентів можливий через систему впровадження портфоліо, е-портфоліо засобами хмарних сервісів Google, есе, веб-квесту, фокус-групи та ефективності тренінгів для формування позитивної мотивації студентів до самомоніторингу навчальних досягнень, що спрямовані на самомоніторинг. Охарактеризовано складові позитивної мотивації студентів до самомоніторингу навчальних досягнень з метою самовдосконалення.