ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ХОРЕОГРАФІЧНИХ УМІНЬ І НАВИЧОК УЧНІВ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Разводова, Марина Валеріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті автор аналізує синтез полікультурного, поліхудожнього та партисипативного підходів, визначає багаторівневість теоретико-методологічного підґрунтя розвитку хореографічних умінь та навичок у молодших школярів.