ВПЛИВ НАВЧАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИХ СИТУАЦІЙ В ПЕРІОД ПРОФЕСІЙНОЇ АДАПТАЦІЇ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ - Стрілець-Бабенко, Олена Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті розглядаються проблеми професійної адаптації як процесу та результатів становлення індивіда; використання навчально-педаггічних ситуацій в період професійної адаптації; становлення компетенції як інтегральної здатності вирішувати конкретні проблеми; визначаються критерії та показники, що відображають відповідність професійно-особистісного розвитку вимогам професії; значення та вплив проблемних ситуацій в процесі підготовки майбутніх соціальних працівників.