ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ - Галета, Ярослав Володимирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті розглядається проблема обґрунтування і реалізації педагогічних й психологічних основ управління працівниками сучасної організації. Продемонстровано, що широкий спектр управлінської діяльності, пов’язаний з дією керівника на працівників, здійсненням мотивування, навчання, виховання, професійної підготовки і особистісного розвитку як самого керівника, так і працівників, належить до предметного поля педагогічної науки.