ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СПОСІБ СТИМУЛЮВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Мартін, Аліна Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті розглядається актуальна проблема організації науково-дослідницької діяльності у сучасній школі. Зазначено шляхи активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів, формування у них дослідницьких умінь та навичок.