ТРЕНІНГ-ГРА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ХОРЕОГРАФІЧНИХ УМІНЬ ТА НАВИЧОК В ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Разводова, Марина Валеріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті автор розглядає ігрові технології в процесі хореографічного навчання дітей молодшого шкільного віку. Реалізацією даних технологій ттренінг-гра, який дозволяє розкрити й розвинути творчі здібності дітей, які займаються хореографією та сформувати в них хореографічні вміння та навички. Визначено значення та складові тренінгу-гри, його цілі та можливі результати у педагогічному процесі.