МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ БІОРІЗНОМАНІТТЯ КІРОВОГРАДЩИНИ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН - Найдьонова, Галина Георгіївна; Аркушина, Ганна Феліксівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядається питання суті змісту готовності до краєзнавчої роботи студентів майбутніх вчителів. Зазначено умови фахової підготовки студентів в природних та лабораторних умовах з метою вдосконалення їх краєзнавчих та екологічних знань, природоохоронних умінь, ціннісної орієнтації щодо збереження природи, та загального підвищення рівня професійної компетентності.