СУЧАСНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ (НА ПРИКЛАДІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЄКТУ «ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ») - Чубрей, Олександра Степанівна; Підгірна, Валентина Никифорівна; Ємчук, Тетяна Володимирівна; Ілку, Вікторія Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті проаналізовано сучасні аспекти викладання географії на прикладі науково-педагогічного проекту «Інтелект України» та можливості використання навчально-методичних розробок проекту при викладанні географії в закладах загальної середньої освіти України.