МЕТОД ПРОЄКТІВ – ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ В ЗДОБУВАЧІВ ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Коваль, Юлія Андріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
В статті описані теоретико-методичні аспекти методу проєктів та особливості його впровадження в екологічну підготовку здобувачів технічної освіти. Показано, що метод проєктів є одним із ефективних методів формування екологічної культури студентів технічного фахового коледжу, що дозволяє розв’язати певну екологічну проблему внаслідок самостійних дій здобувачів технічної освіти з обов’язковим показом результатів. Підкреслено про необхідність уведення проєктних технологій у навчання студентів технічного коледжу для підвищення мотивації та якості екологічної освіти, розкриття персональних можливостей здобувачів технічної освіти в освоєнні нових і використанні одержаних знань.