ВИКОРИСТАННЯ ТРЕНІНГУ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Руденко, Юлія Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядаються особливості використання тренінгових технологій у підготовці майбутніх соціальних працівників. Охарактеризовано різні види тренінгових технологій, специфіку їх проведення викладачами-тренерами під час навчальної діяльності студентів та самими майбутніми фахівцями під час виробничої практики та волонтерської діяльності. Проаналізовано основні методи та прийоми, які варто використовувати під час навчання майбутніх соціальних працівників.