ВИХОВНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ДІЯЛЬНОСТІ ІНФОРМАЦІЙНИХ УСТАНОВ У ВОЄННИЙ ПЕРІОД - Барабаш, Вікторія Анатоліївна; Глєбова, Людмила Василівна; Миценко, Валерій Іванович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті проаналізовано діяльність інформаційних установ м. Кропивницький у воєнний період у контексті патріотичного виховання студентської молоді. Здійснено комплексний аналіз діяльності Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського та Державного архіву Кіровоградської області в умовах воєнного стану. Обґрунтовано значущість діяльності культурно-інформаційних центрів регіону, визначено їх потужний виховний потенціал, спрямований на підвищення престижу і безпеки держави, що і є одним з головних завдань сучасного патріотичного виховання.