РОЛЬ І МІСЦЕ ЕКОНОМІЧНОЇ КУЛЬТУРИ В СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ - Гаргаун, Наталія Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті висвітлено роль і місце економічної культури в системі професійно-технічної освіти. Дослідження проблеми формування економічної культури молодших спеціалістів техніків-електриків в процесі професійної підготовки закономірним чином базується на багатовимірному компетентнісного підходу. В основу визначення основних критеріїв і рівнів сформованості економічної культури молодших спеціалістів техніків-електриків в процесі професійної підготовки, а також в основу створення системи методів і технологій формування економічної культури нами покладена теорія поетапного формування розумових дій і понять.