ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Корінь, Олена Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В роботі розглянуті можливості системи схемотехнічного моделювання Electronics Workbench (EWB); обґрунтовано використання даної системи при вивченні студентами вищої школи електротехніки.