ЗМІСТ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ В АГРАРНИХ УНІВЕРСИТЕТАХ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩІ - Каричковський, Василь Дмитрович; Каричковська, Світлана Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В умовах формування ринкової економіки пріоритетними напрямами державної політики України є покращення інституційного середовища аграрного сектору та гармонізація внутрішнього законодавства відповідно до європейських та світових стандартів. Досвід Республіки Польща з подібними до України умовами освіти представляє інтерес з метою прогнозування тенденцій модернізації професійної підготовки та впровадження кращих елементів передового педагогічного досвіду в національній системі вищої освіти. У статті проаналізовано структурні та змістові характеристики навчальних планів майбутніх керівників досліджуваних аграрних університетів.