ДІАГНОСТИКА СФОРМОВАНОСТІ УПРАВЛІНСЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Дарманська, Ірина Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розкрито результати діагностування слухачів другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо сформованості управлінської компетентності. Діагностичні дані було отримано на основі визначення рівня обізнаності майбутніх фахівців щодо змісту ключових управлінських понять, оцінки потреби у формуванні управлінської компетентності, власної здатності до управління, сформованості окремих видів компетентностей за їх складовими.