РЕГУЛЮВАННЯ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ У ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ - Іванова, Вікторія Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Система професійної підготовки фахівців дошкільної освіти у Великій Британії у системі неперервної освіти та розроблення положень про навчання і опіку дітей забезпечується системою нормативно-правового регулювання освіти, яка представлена документами про освіту: законами, указами, постановами тощо, що розробляються відповідно до положень Конституції та Основного закону про освіту країни.