АНГЛІЙСЬКА МОВА, ЯК ОДНА ІЗ ОФІЦІЙНИХ МОВ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦИВІЛЬНОЇ АВІАЦІЙ - Нечепорук, Яна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Стаття має на меті розглянути проблему становлення англійської мови як однієї із офіційних мов Міжнародної організації цивільної авіації. Дослідити основні завдання та тенденції що поставали перед укладачами сучасних рекомендацій та програм щодо вивчення авіаційної англійської мови. Вивчити головні завдання та критерії пов’язані із навчанням авіаційної англійської мови, що були визначені ІКАО.