РОБОТА З ВІРШАМИ НА УРОЦІ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ - Токарєва, Тетяна Станіславівна; Хоменко, Тетяна Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У даній статті розглядаються способи дидактизації роботи з поетичними творами на уроці німецької мови у закладах загальної середньої освіти. Зокрема, акцентується увага на важливості та необхідності використання віршів у навчальному процесі, враховуючи їх позитивний вплив на учнів у плані естетичного виховання. З практичною метою поетичні твори використовуються для постановки вимови, ілюстрації і запам’ятовування граматичного матеріалу, розвитку мовлення, навчання виразного читання.