ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ ЯК ЯКІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ: ТЕОРЕТИЧНИЙ ПІДХІД - Черньонков, Ярослав Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Це дослідження було проведено для визначення, окреслення основних характеристик, вдосконалення, психолого-педагогічної основи понять «діджиталізація», «діджиталізація вивчення іноземних мов» у вищих педагогічних навчальних закладах. Автором було досліджено, проаналізовано провідну роль та концептуальний вплив цифрового напрямку освіти у підготовці майбутніх високваліфікованих професіоналів у галузі педагогічної освіти.