ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДО ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ПРОФІЛЬНИХ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПЕДАГОГІЧНІЙ ОСВІТІ - Чередніченко, Наталя Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В даній статті розглядаються сучасні європейські підходи до організації процесу професійної підготовки вчителів профільних класів, оскільки в сучасному світі знання змінюються швидше, ніж покоління, а вміння приймати правильні рішення на основі отриманих знань і надалі залишаються несформованими у випускників школи, коледжу, вищого навчального закладу. Визначається неоднорідний характер дидактичної стратегії професійної підготовки вчителів профільних загальноосвітніх навчальних закладів з позиції поведінкового підходу.