МЕТРОЛОГІЯ І МІЖПРЕДМЕТНІ ЗВ’ЯЗКИ З ІНШИМИ ДИСЦИПЛІНАМИ - Анісімов, Микола Вікторович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядаються питання необхідності та можливості використання між предметних зв’язків при вивченні дисципліни «Метрологія». Дослідження показали, що при поясненні деяких питань метрології необхідно використовувати між предметні зв’язки з іншими дисциплінами. Тому нашим завданням було показати в даній статті, яким способом здійснюється технологія виявлення між предметних зв’язків із загальноосвітніми та загальнотехнічними дисциплінами.