ПРО ОДИН МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ КОНСТРУЮВАННЯ ОСВІТНІХ WEB-КВЕСТІВ З МАТЕМАТИКИ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ ШКОЛЯРІВ - Напалков, Сергій Васильович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті дається методичний опис конструювання інформаційного контенту тематичного освітнього Web-квесту з математики, що складається з ігрових та дослідницьких завдань розвиваючого призначення. Наведено приклад курсу, що складається із сукупності пошуково-пізнавальних завдань тематичного освітнього Web-квесту для узагальнення та систематизації знань з теми «Тригонометричні функції». Наводиться опис популярних освітніх сервісів Web 2.0: графічний калькулятор, сервіс презентацій для мобільних пристроїв, сервіс створення інтерактивних дидактичних матеріалів, мобільні опитування.