ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГОГЇЇ НАВЧАННЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ЛЬОТНОМУ ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Галімська, Інна Іванівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті дається характеристика основних педагогічних технологій, які мають найбільше значення для забезпечення нормальної організації процесу фізичного виховання майбутніх авіаційних фахівців й сприяють формуванню професійно значущих якостей та кращому засвоєнню студентами складників здорового способу життя. Актуальним є запровадження цих технологій у процес викладання фізичної культури у льотних вищих навчальних закладах. Подана програма реалізації запропонованих педагогічних технологій в практику льотного вищого навчального закладу (інтегровані технології, технології ігрового навчання, групова технологія навчання, технології індивідуалізації процесу навчання).