ЕЛЕКТРОННЕ ОСВІТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН: ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ І СТРУКТУРА - Вербівський, Дмитрій Сергійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2018)
Стаття розкриває проблему дослідження ролі ЕОС навчання математичних дисциплін у закладах вищої освіти України. Визначено сутність поняття «електронне освітнє середовище»; проаналізовано науково-педагогічну та методичну літературу з досліджуваної проблеми; розглянуто переваги використання ЕОС в процесі викладання циклу математичних дисциплін в закладах вищої освіти; визначено методичні вимоги щодо використання ЕОС навчання математичних дисциплін в процесі підготовки бакалаврів математики, принципи їх побудови,структуру та наповнення.