СКЛАДОВІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Єременко, Тетяна Євстафіївна; Геркерова, Олександра Михайлівна; Негрівода, Олена Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розкрито теоретичні засади та складові професійної компетентності майбутнього вчителя іноземної мови в умовах роботи з учнями старших класів ЗОШ; схарактеризовано умови формування у майбутніх учителів іноземної мови певних компетенцій (комунікативної, дослідницької, творчої (креативної), рефлексивної), особистісних і професійно значущих комунікативних якостей; визначено рівні сформованості професійної компетентності студентів – майбутніх учителів іноземної мови.