ЕКОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ - Росновський, Микола Григорович; Маринченко, Євгеній Олегович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядаються теоретичні аспекти та практичні шляхи формування екологічної компетентності майбутніх викладачів професійного навчання спеціальності «Професійна освіта. Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства» як важливої складової їх фахової підготовки. Підкреслюється необхідність розробки екологічних проектів, які будуть мати практичне спрямування в умовах сучасних регіональних та глобальних проблем сучасного сільськогосподарського виробництва.