ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ ТА ФІЗИКИ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Романенко, Тетяна Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Стаття присвяченапрофесійній підготовці засобами інформаційно-комунікаційних технологій. Процес професійної підготовки студентів неможливий без використання інформаційно-комунікаційних технологій, особливо, майбутнього вчителя інформатики та фізики. На сучасному етапі стрімкого розвитку галузі ІТ (інформаційних технологій) у процес підготовки вчителя інформатики та фізики потрібно враховувати сучасні всесвітні тенденції розвитку даної галузі.