ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ ТВОРЧО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МИСТЕЦТВА - Стратан-Артишкова, Тетяна Борисівна; Горбенко, Олена Борисівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті проаналізовано наукові праці, у яких вирішується проблема поліфункціональності мистецтва; визначаються основні інтегрувальні та взаємодійні функції творчо-виконавської діяльності майбутнього вчителя мистецтва.